Hartanah Klang Shah Alam

Hi, saya Keyn Aziz

Perunding Hartanah Klang - Shah Alam

Dengan lebih 9 tahun pengalaman

Saya KEYN AZIZ, Agent hartanah & Head of Agency (HOA) di bawah syarikat GVP Properties. 

Saya memulakan kerjaya ini sejak tahun 2010. Pelbagai ranjau onak dan duri dalam dunia ini telah saya hadapi. Sudah BERATUS kes hartanah telah berjaya saya tempuhi dan selesaikan.

Sejak 2011 lagi, saya sudah mula memberi training kepada ejen baru yang berminat untuk mula di dalam kerjaya sebagai ejen hartanah. Saya sudah melatih lebih 200 orang ejen. Kini mereka semua berjaya. Ya, saya sendiri kagum melihat kejayaan mereka sekarang!

Serba sedikit mengenai saya. Saya berasal dari Seremban Negeri Sembilan. Berpendidikan dalam bidang ‘Quantity Surveyor (QS)’ di UIA, Gombak. Selepas tamat belajar, saya bekerja sebagai QS. Kemudian, saya terjebak dalam bidang hartanah. Berbekalkan azam dan nawaitu serta BIG WHY saya, saya terus BERTEKAD utk menjadikan kerjaya ini sebagai punca rezeki dan tempat di mana saya menyalurkan seluruh tenaga dan kepakaran saya.

‘BIG WHY’ saya adalah ibu bapa. Saya mahu memberikan yang terbaik buat mereka. 

Kini, saya aktif mengurus jualan unit hartanah di Shah Alam. Lebih 80% urusan jual beli dan sewa saya uruskan di Kawasan KLANG & SHAH ALAM. Jadi, saya memang akan terus FOKUS di kawasan ini.

Saya PROFESIONAL, KOMITED dan AMANAH dalam menguruskan segala transaksi jual/beli/sewa beratus hartanah client saya.

Anda mungkin bakal menjadi client saya. Jika anda NAK SAYA selesaikan masalah jual/beli/sewa hartanah anda, HUBUNGI saya, dengan kadar yang segera. 

Jom follow saya rapat-rapat!

Servis

Jual Hartanah

Mahu jual atau sewakan hartanah anda?

Beli Hartanah

Mahu cari hartanah untuk dibeli atau disewa?

Konsultansi

Perlukan nasihat berkaitan hartanah?

Kenapa Kami?

Berpengalaman Luas

Kami memberikan fokus dan berpengalaman luas bagi Hartanah Klang & Shah Alam, penjualan dan pembelian hartanah subsale dan juga projek.

Fokus Kawasan

Kami fokus di kawasan Klang & Shah Alam. Dan ikut rekod, ratusan hartanah kami uruskan di sini dan lebih 80% transaksi adalah di Klang dan Shah Alam. InsyaAllah kami bantu sebaik mungkin

Selamat & Dijamin

Kami merupakan Perunding Hartanah yang berdaftar dengan Lembaga Penilai, Pentaksir dan Ejen Hartanah Malaysia. Segala urusan dijamin selamat dan mengikut undang-undang.

Urusan A-Z

Bermula dengan nasihat harga, pemasaran, permohonan pinjaman hinggalah selesai, kami uruskan dari awal hingga akhir termasuk LPPSA dan khidmat guaman. Jadi, jangan risau! Kami ada.

Lihat Senarai Hartanah Kami

Sedang cari hartanah untuk dibeli atau sewa di kawasan Klang-Shah Alam? 

Mahu cari rumah impian? Atau kediaman pertama? Atau anda mahu mencari kedai untuk membesarkan perniagaan anda? 

Lihat dahulu listing yang kami iklankan di facebook, iproperty, mudah dan instagram.